Ankara Büyükşehir Belediyesi Ç.K.K.D. Başkanlığına Hayırlı Olsun Ziyareti Yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na yeni atanarak göreve başlayan Sayın Hasan Muhammet GÜLDAŞ’ı 17.09.2019 tarihinde Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Yönetim Kurulu Üyelerinden Genel Sekreter Veyis ÇALIŞKAN ve Genel Sayman Süleyman Zeki YILMAZ makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Yapılan görüşmede Derneğimiz ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasındaki işbirliğinin artırılarak devamı yönünde fikir birliğine varıldı. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerle görüşme sona erdi.

TZD Yönetim Kurulu