2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi Yapıldı

Ankara Ticaret Odasının (ATO) ev sahipliğinde düzenlenen “2.Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” 19.09.2019 tarihinde ATO Congressium da açılış töreni ile başlamıştır. 3 gün olarak düzenlenen zirveye TZD Yönetim Kurulu üyelerimizden Genel Sekreter Veyis ÇALIŞKAN, Genel Sayman Süleyman Zeki YILMAZ ve Basım Yayın Sekreteri Nusrettin AYDIN katılmışlardır.

Çeşitli illerden ve ilçelerden gelen odalar, dernekler ve vakıfların temsilcileri açtıkları stantlarda yörelerine ait coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtımlarını yapmışlardır. Türkiye Ziraatçılar Derneğimiz de stant açarak zirveye gerekli katkıyı sağlamıştır.

TZD Yönetim Kurulu